[ Postanite del naše ekipe ]

Odprta delovna mesta

V našem podjetju se osredotočamo na to, da so naši zaposleni osrednje vrednote in gonilo naše uspešnosti. Zavedamo se, da je ključ do dolgoročnega uspeha ustvarjanje delovnega okolja, ki je prijazno do družine, kjer se vsak zaposleni počuti spoštovanega in cenjenega. Verjamemo v krepitev skupnosti in sodelovanje med sodelavci, saj se zavedamo, da so skupni cilji doseženi le s skupnimi močmi.

Veseli nas, da raziskujete priložnosti za kariero v naši organizaciji, ki že več kot 30 let neguje tradicijo odličnosti in družinske vrednote. Kot podjetje, ki se zaveda pomena sodelovanja in razumevanja potreb zaposlenih, smo posvečeni ustvarjanju vzpodbudnega in naprednega delovnega okolja.

Pridružite se nam in skupaj gradimo prihodnost!

Kuhar – Natakar – Hotel NOX m/ž

Pri našem delu nas vodi profesionalnost in veselje do dela z gosti. Predani smo zagotavljanju vrhunskih storitev in osebnemu pristopu.

Pridružite se nam in z nami ustvarjajte Nox zgodbo.

Nabavni referent za nemški trg m/ž

V svojo ekipo vabimo novega sodelavca (M/Ž) za zasedbo delovnega mesta Nabavnik za nemški trg. Če se želite pridružiti naši ekipi in izpolnjujete navedene pogoje, vas vabimo, da se prijavite najkasneje do 17. 3. 2024.

Kontaktirajte nas!

At every stage, we could supervise your project – controlling all the details and consulting the builders.

[ naš portfolio ]

Filozofija podjetja

Trajno sledimo napredku skozi inovativno digitalizacijo proizvodnje, ohranjamo visok standard strokovnosti in znanja ter ustvarjamo prilagojene uporabniške izkušnje z mentorstvom mlajših generacij ter spoštovanjem do želja strank.

NAŠE VREDNOTE

Vizija našega podjetja je ustvariti kakovostno življenje za uporabnike, poslovne partnerje in zaposlene, hkrati postati spoštovan, kredibilen partner s pionirskim pristopom in dizajnom. Naš cilj je izboljšati razumevanje lesa in lesne industrije ter aktivno prenašati znanje na mlajše generacije.

NAŠA VIZIJA

Cilji podjetja obsegajo spodbujanje osebne rasti zaposlenih za trajno inovativnost, krepitev pozitivnega vpliva na rast podjetja ter povečanje prepoznavnosti na globalnem trgu. Hkrati si prizadevamo postati okolju prijazno podjetje.

NAŠ CILJ