[ POPRODAJNE STORITVE ]

Vedno smo vam na voljo z nasveti in pomočjo

Trajnostne odnose s strankami zagotavljamo z osebnimi poprodajnimi storitvami.

Ste 100% zadovoljni?

Da, šele takrat smo dobro opravili svoje delo. Tudi po končanju projekta smo vam vedno na voljo. Na primer, ob morebitnih do naročilih ali po nekaj letih, ko se pokaže potreba po osvežitvi.

Navsezadnje vaše zadovoljstvo ni dovolj – NE – želimo vas navdušiti!

HP_scenery-designers-work- consalting- furniture_1

Nudimo celostno storitev: od svetovanja do izvedbe.

Imamo veliko izkušenj na področju opremljanja hotelov in drugih nastanitvenih objektov, zdravstvenih in zdraviliških ustanov ter šol in športnih objektov.

Kratek čas izdelave in montaže zahteva dobro pripravljeno predhodno načrtovanje in jasno usklajevanje s tistimi, ki sodelujejo pri načrtovanju

NAČRTOVANJE
Hit Preless - Planning - Interier manufacturing

Naše podjetje se lahko pohvali z izjemnimi referencami, ki potrjujejo kakovost našega dela ter strokovnost in predanost naše ekipe Hit Preless. Oglejte si naše reference!

PROIZVODNJA

Naša skupna pot do popolne opreme za vaš osebni ali poslovni prostor.

SVETOVANJE

Z zagotovljeno lastno floto prevoznih sredstev, vključno s tovornjaki podjetja Hit Preless, nudimo hitro in zanesljivo dostavo izdelkov kjerkoli v državi in tujini, zagotavljamo prilagodljivost, učinkovitost ter brezskrbno izkušnjo strankam pri logističnih izzivih.

TRANSPORT

Vaša ekipo monterjev, ki ima globoko poznavanje materialov, dobro razume posebnosti izdelkov in projekta, omogoča, da je montaža kvalitetno izvedena po najvišjih standardih, kar je ključnega pomena za uspešno realizacijo projektov.

Montaža

Naša mizarska proizvodnja je opremljena z najnovejšo strojno opremo, ki je popolnoma računalniško vodena.

REFERENCE