[ 30 LET TRADICIJE ]

Sinergija obrtništva in tehnologije

Naše mizarsko podjetje ima najnovejšo strojno opremo za izdelavo pohištva, lastno tapetništvo in inovativno inženirsko pisarno na področju proizvodnega načrtovanja in vodenja projektov.

Proizvodnja je opremljena z najnovejšo strojno opremo, ki je popolnoma računalniško vodena. Z našimi stroji je mogoče celotno proizvodnjo prilagoditi zahtevam kupcev.

Vsak kos pohištva dobi črtno EAN kodo. To zaposlenemu omogoča enostavno in natančno sledljivost, od procesa izdelave do montaže.

Tukaj smo za vas, za vse vaše želje in vprašanja.

Ni pomembno ali potrebujete realizacijo velike ideje ali samo navdih pri vašem projektu. Pomagali vam bomo ustvariti popolno zgodbo. Dovolite, da vas preko prostorske rešitve popeljemo do popolnega bivanjskega okolja.

[ Proizvodnja ]

Kakovost, fleksibilnost in zanesljivost pri obdelavi materialov.

Prednosti, ki odlikujejo naše pohištvo in vam zagotavljajo odlično izbiro:

  • lastni razvoj,
  • dolgoletne izkušnje,
  • testiranja,
  • lastna tehnološko napredna proizvodnja.

Dragocenost lesa, sijaj kovine in eleganca stekla v kombinaciji z bogato izbiro barv tvorijo izbrane oblike sodobnega pohištva.

V našem podjetju sta okolje in zdravje naših kupcev in zaposlenih vedno na prvem mestu. Zato smo pred nekaj leti pričeli s površinsko obdelavo z vodotopnimi UV laki in barvami.

Tapetništvo se pogosto kombinira z mizarstvom, zato imamo lastno tapetniško delavnico z zelo dobrim znanjem in izkušnjami.

Kratek čas izdelave in montaže zahteva dobro pripravljeno predhodno načrtovanje in jasno usklajevanje s tistimi, ki sodelujejo pri načrtovanju

NAČRTOVANJE
Hit Preless - Planning - Interier manufacturing

Naša skupna pot do popolne opreme za vaš osebni ali poslovni prostor.

SVETOVANJE

Trajnostne odnose s strankami zagotavljamo z osebnimi poprodajnimi storitvami, saj menimo, da šele takrat, ko smo vam na voljo tudi po končanju projekta, smo dobro opravili svoje delo. Naša podpora ostaja na voljo skozi celoten proces

POPRODAJNE STORITVE
Hit Preless -Furniture -after-sales services- full support

Z zagotovljeno lastno floto prevoznih sredstev, vključno s tovornjaki podjetja Hit Preless, nudimo hitro in zanesljivo dostavo izdelkov kjerkoli v državi in tujini, zagotavljamo prilagodljivost, učinkovitost ter brezskrbno izkušnjo strankam pri logističnih izzivih.

TRANSPORT

Vaša ekipo monterjev, ki ima globoko poznavanje materialov, dobro razume posebnosti izdelkov in projekta, omogoča, da je montaža kvalitetno izvedena po najvišjih standardih, kar je ključnega pomena za uspešno realizacijo projektov.

Montaža

Naša mizarska proizvodnja je opremljena z najnovejšo strojno opremo, ki je popolnoma računalniško vodena.

REFERENCE