[ PISARNIŠKO POHIŠTVO SLOVENSKEGA IZVORA ]

HEKA INTERIER

Heka pisarniški interier je nova blagovna znamka krovnega podjetja Hit Preless. Pod njo je združeno 30 letno znanje o tapetništvu in predanost inovativni inženirski miselnosti. Heka je bila ustvarjena, da vam pomaga soustvarjati dobro počutje na delovnem okolju – bodisi v domači pisarni bodisi v službi.

Naši trajnostni izdelki so narejeni v lastni proizvodni hiši in povsem po vaših željah. Naša misija je, da z vašo pomočjo odkrivamo potrebe na področju pisarniškega interierja in jih poizkušamo uresničiti. Dovolite nam, da pripeljemo udobje, kvaliteto in zdrav način življenja v vaš vsakdan ter postanite del dolgoletne skupnosti, ki jo je dobro začrtal že Hit Preless.

Oglejte si našo ponudbo pisarniškega pohištva in pestro ponudbo pisarniških stolov – www.hekainterier.si 

Uresničujemo vaše sanje

Smo zbudili zanimanje, imate dodatna vprašanja ali potrebujete rešitve za vaš projekt?

[ 34 unikatnih sob ]

HOTEL NOX

S tem projektom smo prevzeli izziv, da hkrati delujemo kot investitor, izvajalec in upravljavec. Poleg tega smo izkoristili priložnost za optimalno izražanje svojega strokovnega znanja na področju proizvodnje notranje opreme. Vsaka od 34 hotelskih sob ima svoj lastni koncept opremljanja in je narejena po meri s posamično izdelanimi kosi pohištva in z uporabo različnih materialov. Naš cilj je bil predstaviti različne oblikovne pristope in naše znanje pri celostni izvedbi hotelskih sob.

 Hotel NOX predstavlja dolgoletne izkušnje družbe Hit Preless na področju izdelave hotelske opreme. Hkrati služi kot razstavni salon za naše stranke, ki jih z veseljem sprejemamo kadarkoli.

Več na spletni strani: https://hotelnox.com/

Prijavite se na e-novice in ostanite v stiku!

[ zastopniki priznanih podjetij v svetu oblikovanja pohištva ]

NOX INTERIER

Smo zastopniki mnogih priznanih podjetij v svetu oblikovanja pohištva. Izbrane kose različnih proizvajalcev razstavljamo v salonu na 600 m², ponudimo pa vam lahko še veliko več. Nox interier ekipo sestavlja šest oseb, ki vam s svojim strokovnim znanjem, občutkom za lepoto in funkcionalnost doma, domišljijo ter izkušnjami svetuje pri oblikovanju vašega željenega interierja. Popeljemo vas preko projektiranja do končne realizacije. Ob strani vam stojimo od surovih sten ali pa se vam posvetimo le za končne detajle in piko na i. Skozi sedem let delovanja smo postopoma pridobivali vedno več ekskluzivnih zastopstev, vedno več projektov večjih in manjših razsežnosti, več izkušenj in iz dneva v dan se veča krog naših zadovoljnih strank.

Več na spletni strani: https://noxinterier.si/

Nox Interier furniture showroom design Hit Preless