[ Svetovanje ]

Naša skupna pot do popolne opreme

Poudarek ni več samo na proizvodnji lesenega pohištva, temveč predvsem na stalni podpori s strokovnimi nasveti skozi celoten potek projekta.

Zahvaljujoč se našemu strokovnemu znanju, izkušnjam in prilagodljivosti smo sposobni uresničiti želje in ideje vse do najmanjših podrobnosti. Spremljamo vas, od ideje do končnega izdelka, od svetovanja pri razvoju in gradnji, izdelave vzorcev do proizvodnje, montaže in poprodajnih storitev – vse na enem mestu.

Pod eno streho imamo mizarstvo, tapetništvo in prevoz. To zagotavlja visoko stopnjo izvajanja in kratkoročne možnosti usklajevanja. Najemite nas za vaš naslednji projekt in izkoristite našo celotno ponudbo notranje opreme  (FF&E). Z veseljem upoštevamo vaše želje glede izbire dobaviteljev in smo vam na voljo za svetovanje skupaj z našimi dolgoletnimi partnerskimi podjetji.

Hit Preless Interior designer working with young couple. Lovely family and professional designer or architector.
Hit Preless -Furniture -after-sales services- full support

Hitri odzivni časi in kratkoročne rešitve problemov zahtevajo jasno in gladko znanje komuniciranja. Izkoristite našo ponudbo glede na vaše potrebe in naloge v podpodročjih in izkusite našo visoko raven kakovosti.

Veselimo se uspešnega sodelovanja!

Od ideje do produkta

HIT PRELESS IZKUŠENI PROJEKTANTI

Naša ekipa izkušenih projektantov združuje kreativnost, tehnično znanje in dolgoletne izkušnje, kar nam omogoča ustvarjanje inovativnih in estetsko dovršenih rešitev za vaše projekte.

HITRO NAPREDOVANJE PROJEKTA

Združujemo inovativnost, strokovnost ter zagnanost ekipe za dosego zastavljenih ciljev v rekordnem času. Razumemo, da so postavljeni roki pomembni, zato se le teh sveto držimo.

STROKOVNA PODPORA TEKOM CELOTNEGA PROJEKTA

Naša ekipa z veseljem in zavzetostjo pomaga strankam pri reševanju njihovih izzivov ter zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo, kar potrjujejo tudi naše reference.

Naši dosedanji projekti, so naše reference

Na vsaki stopnji lahko nadzorujemo vaš projekt – nadzorujemo vse podrobnosti in svetujemo gradbenikom.

Kratek čas izdelave in montaže zahteva dobro pripravljeno predhodno načrtovanje in jasno usklajevanje s tistimi, ki sodelujejo pri načrtovanju

NAČRTOVANJE
Hit Preless - Planning - Interier manufacturing

Naše podjetje se lahko pohvali z izjemnimi referencami, ki potrjujejo kakovost našega dela ter strokovnost in predanost naše ekipe Hit Preless. Oglejte si naše reference!

PROIZVODNJA

Trajnostne odnose s strankami zagotavljamo z osebnimi poprodajnimi storitvami, saj menimo, da šele takrat, ko smo vam na voljo tudi po končanju projekta, smo dobro opravili svoje delo. Naša podpora ostaja na voljo skozi celoten proces

POPRODAJNE STORITVE
Hit Preless -Furniture -after-sales services- full support

Z zagotovljeno lastno floto prevoznih sredstev, vključno s tovornjaki podjetja Hit Preless, nudimo hitro in zanesljivo dostavo izdelkov kjerkoli v državi in tujini, zagotavljamo prilagodljivost, učinkovitost ter brezskrbno izkušnjo strankam pri logističnih izzivih.

TRANSPORT

Vaša ekipo monterjev, ki ima globoko poznavanje materialov, dobro razume posebnosti izdelkov in projekta, omogoča, da je montaža kvalitetno izvedena po najvišjih standardih, kar je ključnega pomena za uspešno realizacijo projektov.

Montaža

Naša mizarska proizvodnja je opremljena z najnovejšo strojno opremo, ki je popolnoma računalniško vodena.

REFERENCE