Politika piškotkov

Spletna stran https://www.hit-preless.de/sl/ uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto nastavi piškotke na vaši napravi.

Kaj so piškotki?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

Zakaj naša spletna stran potrebuje piškotke?

Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

Zakaj naša spletna stran uporablja piškotke?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in željami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani, piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev, pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljalec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani.

Katere piškotke uporablja naša stran?

Naziv piškotkaVsebinaČas piškotkaIzdajatelj
wordpress_test_cookiePreverjanje veljavnosti piškotkovDo zaključka sejeHit Preless
_gaZa prikazovanje oglasov na Facebooku ali na drugi Facebook platformi, po obisku spletnega mesta.3 meseceFacebook
_gidSpremljanje statistike ogledov24 urGoogle
_gatSpremljanje statistike ogledov1 minutaGoogle
_gaSpremljanje statistike ogledov2 letiGoogle
_GRECAPTCHAZagotovitev zaščite spletne strani – analize tveganja.6 mesecevGoogle
_hjFirstSeenSpremljanje statistike ogledov30 minutHotjar
_hjIncludedInSessionSampleSpremljanje statistike ogledov2 minutiHotjar
_hjIncludedInPageviewSampleSpremljanje statistike ogledov2 minutiHotjar
_hjAbsoluteSessionInProgressSpremljanje statistike ogledov30 minutHotjar

Nadzor nad piškotki

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika.

Chrome
Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Opera
Safari

Zaščita pravic / Avtorske pravice

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu https://www.hit-preless.de/sl/.

Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last HIT PRELESS d.o.o. (v nadaljevanju: »družba«), ki ima na celotni vsebini vse avtorskopravne pravice in morebitna druga upravičenja s področja pravic intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih.

To spletno mesto lahko vsebuje tudi slike, za katere je ponudnik pridobil pravico do uporabe, vendar so zaščitene z avtorskimi pravicami tretje strani.

Vsebina spletnih strani je informativne narave, razen v delu, kjer so objavljeni splošni pogoji poslovanja, ki veljajo za naročnike storitev pri družbi in katerih aktualna verzija je vedno na voljo pri družbi.

Družba si prizadeva za pravilnost vseh objavljenih vsebin.

Družba ima pravico vsebine spreminjati brez posebnega obvestila, pri čemer ne odgovarja za posledice teh sprememb.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://www.hit-preless.de/sl/ za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Omejena odgovornost

Družba ne odgovarja za uporabo spletne strani https://www.hit-preless.de/sl/ in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin ali zaradi tega, ker omenjena spletna stran morebiti ne bi bila dostopna ali bi bil dostop do njenih vsebin kako drugače omejen. Vsebina spletnih strani v nobenem primeru ne predstavlja izvedbe storitve s strani družbe, niti gola vsebina spletnih strani ne more predstavljati podlage za kakršno koli ravnanje kateregakoli subjekta.