Prilagojene rešitve za opremljanje hotelov so najboljša možnost, saj omogočajo prilagojene dizajne, ki popolnoma ustrezajo edinstvenim estetskim in funkcionalnim potrebam objekta. Naši inženirji in oblikovalci najdejo najboljše rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam. S tem, ko izvajamo lastno oblazinjenje in imamo lastne tesarje, smo sposobni nadzorovati celoten proces od začetka do konca, kar zagotavlja najvišjo kakovost in pozornost do detajlov.

S tem, ko izvajamo lastno oblazinjenje in imamo lastne tesarje, smo sposobni nadzorovati celoten proces.

Tradicionalno znanje in sodobne spretnosti

Z 30-letno tradicijo v industriji in vsemi našimi izdelki, izdelanimi v EU, imamo izkušnje in strokovnost za ustvarjanje resnično izjemnih pohištvenih izdelkov. Od prilagojenih vzglavnikov in posteljnine do edinstvenih jedilnic ali konferenčnih prostorov so naše prilagojene rešitve zasnovane tako, da na goste naredijo trajen vtis in ločijo vaš hotel od konkurence. Vse to je mogoče doseči z združevanjem tradicionalnih lesarskih spretnosti s sodobnimi pristopi, kot so računalniško podprto načrtovanje in izdelava.

Trajnost in vzdržljivost sta ključna za nas,saj že zgodovinsko pogledano je v Sloveniji globoko ukoreninjena povezava z lesarstvom. Pri nas je skoraj 60 % države pokritih z gozdovi, zato je tradicija ustvarjanja vrhunskega pohištva izjemno bogata.

 

“Spoštovanje gozdov vodi v visoko stopnjo ozaveščenosti o trajnosti, kar je mogoče opaziti tudi pri blagovni znamki HIT PRELESS.”
JURE PREGRAD, direktor